Ingyenes hirdetésfeladás kereskedésként

TÁJÉKOZTATÓ KERESKEDŐK RÉSZÉRE

A HONLAP HASZNÁLATÁHOZ

 

 

I.    INGYENES HIRDETÉSFELADÁS KERESKEDÉSKÉNT 

 

Ahhoz, hogy kereskedésként hirdetést tudjon feladni, először regisztrálnia kell. A regisztráció végeztével automatikusan kap egy e-mailt, melyben tájékoztatjuk a belépéshez szükséges adatokról. 

Rendszerünkben egyszerre korlátlan számú járművet hirdethet ingyenesen. A regisztrációt követően lesz lehetősége hirdetések feladásra. Miután belépett az oldalra, kérjük, válassza ki, hogy a hirdetni kívánt járműve melyik járműkategóriába esik.   

 

A hirdetés feladása 5 nagyon egyszerű és gyors lépésből áll:

1.     lépés: A rendszer által kért jármű adatokat kell megadnia.
2.     lépés: A Tovább gombra kattintva 8 db fotót tölthet fel.
3.     lépés: Ezen az oldalon megtekintheti, hogy hirdetése hogyan jelenik meg a járműpiac.com oldalán.
4.     lépés: Itt lehetősége lesz hirdetését/hirdetéseit extra funkciókkal ellátni.
5.     lépés: A hirdetés mentése. 

 

Hirdetése felvitelekor kérjük, az alábbiakra figyeljen:

-  A hirdetéshez alapesetben maximum 8 db fotó helyezhető el.
-  Minimális képfeltöltési méret: 2 megapixel (1600 x 1200).
-  A hirdetés a későbbiekben módosítható, törölhető.
-  Figyelmesen töltse fel a hirdetést!
- A nem megfelelően feltöltött hirdetéseket töröljük a rendszerből!

Feltöltött hirdetése oldalunkon 6 hónapig látható. A hirdetés lejárta előtt e-mailben értesítjük, hogy hirdetése hamarosan lejár. Az e-mailre válaszolva Önnek lehetősége nyílik hirdetését további 6 hónappal meghosszabbítani. Amennyiben e-mailünkre nem válaszol, hirdetését automatikusan töröljük.

 

Ponyva kihelyezési akció


Amennyiben kereskedésénél kihelyezi a Járműpiac.com 4x1m-es molinóját, havi bruttó 7.000 Ft értékű jóváírást adunk az igénybe vett extra szolgáltatások díjából.

Önnek is érdeke, hogy molinóinkat minél többen lássák, hiszen így az Ön hirdetéseit is egyre többen látogatják.

 

II.  AZ ÖN FELHASZNÁLÓI OLDALA

 

A HIRDETÉSKEZELÉS főmenü alatt figyelemmel kísérheti feladott hirdetését/hirdetéseit.

A Hirdetéseim menü egy „multifunkcionális” oldal, ahol lehetősége lesz valamennyi feladott hirdetését egy helyen kezelni. Itt láthatja az éppen aktuális állapotot, információt szerezhet arról, hogy mikor adta fel az adott jármű hirdetését, milyen extra szolgáltatásokat rendelt hozzá és azok mikor járnak le. Szerkesztheti, törölheti, megtekintheti hirdetéseit vagy akár ártáblát is nyomtathat hozzájuk.

Hogy hirdetése minél jobban kitűnjön a többi közül, számos extra szolgáltatás megrendelésével hirdetését – díjazás ellenében – kiemelheti. A felhasznált extrák díját a hónap végén történő összesítést követően, társaságunk által kiállított elektronikus számla kézhezvétele után rendezheti bankkártyával a CIB e-commerce rendszerén keresztül vagy egyszerű banki átutalással.

A Számláim menüpontban adott hónapra leszűrve láthatja a megrendelt extra szolgáltatásokat, a felhasznált krediteket, a megrendelt extra szolgáltatás lejáratának idejét, valamint az összesített kreditfelhasználás ellenértékét.

A Hirdetések exportálása menüt választva pdf formátumban kinyomtathatja aktuális hirdetéseit.

A KREDITSÁVOK főmenüben tájékozódhat egyrészt arról, hogy milyen kreditsávok kerültek meghatározásra, továbbá hogy az egyes kreditsávok hány kreditet tartalmaznak, mennyibe kerülnek, és mekkora kedvezményt tartalmaznak. Másrészt ebben a menüpontban Ön folyamatosan figyelemmel kísérheti, hogy éppen melyik kreditsávban áll. A rendszer az Ön aktuális kreditsávját narancssárga színnel mutatja, így Ön hónap végén megtekintheti, hogy mely kreditsáv szerint kerülnek a felhasznált kreditjei elszámolásra.

A Hogyan történik a fizetés?-re kattintva arról kap információt, hogy az adott hónapban felhasznált extrák díját a hónap végén történő összesítést követően, társaságunk által a következő hónap első napjaiban kiállított elektronikus számla kézhezvétele után rendezheti bankkártyával a CIB e-commerce rendszerén keresztül vagy egyszerű banki átutalással.  Bankkártyás fizetés esetén a Számláim menüpontban kialakított gombra kattintva irányítjuk a CIB bank honlapjának felületére.

 

III.    KIEMELÉS / EXTRA SZOLGÁLTATÁS IGÉNYLÉSE

Hirdetésének hatékonyságát extra szolgáltatásaink segítségével növelheti. Így amennyiben extra szolgáltatást venne igénybe, díjazás ellenében az alábbi lehetőségek közül választhat:

Extra szolgáltatásaink:

-  Kiemelés a főoldalra

-  Előre rendezés a találati listában

-  Kiemelés kerettel a találati listában

-  Akciós ár feltüntetése

-  12 kép feltöltése

-  HD képnézegető

-  Videó feltöltés

-  Hírlevélben megjelenés

-  Hirdetési képek képaláírással ellátása

-  Céglogó megjelenítése

  

KREDITSÁVOK

A KREDITSÁVOK főmenüben tájékozódhat arról, hogy milyen kreditsávok kerültek meghatározásra, továbbá az egyes kreditsávok hány kreditet tartalmaznak, mennyibe kerülnek és mekkora kedvezménnyel vehetők igénybe.

Az egyes kreditsávok lehetőséget nyújtanak Önnek, hogy egyszerre több extra szolgáltatást is meg tudjon rendelni hirdetéséhez/hirdetéseihez úgy, hogy az igénybe vett extra szolgáltatásokért nem azonnal, hanem csak a hóvégi összesítést követően kell fizetnie. A kreditekkel Ön szabadon rendelkezik, úgy válogathatja össze az extra szolgáltatásokat, ahogyan szeretné.

Ebben a menüpontban Ön folyamatosan figyelemmel kísérheti, hogy éppen melyik kreditsávban áll. A rendszer az Ön aktuális kreditsávját narancssárga színnel mutatja, így Ön hónap végén megtekintheti, hogy mely kreditsáv szerint kerülnek a felhasznált kreditjei elszámolásra.

Célunk, hogy a hirdetés feladás folyamata és az extrák megrendelése egyszerűsödjön. Ezért 6 db extra szolgáltatást csomagban kínálunk hihetetlen kedvező áron. Ha megrendeli ezen extra csomagok egyikét, az összes hirdetéséhez aktiválja rendszerünk az adott extrát 30 napon keresztül mindössze nettó kb. 500,- Ft-os áron.

Az alábbi kreditárakat kínáljuk:

Kreditsávok típusok

Kreditkeret

1 kredit / Ft

Kreditár

Kedvezmény

Alapsáv

100 kredit

1 kredit = 20,- Ft + Áfa

max. 2.000,- Ft + Áfa

 

Sáv I.

1111 kredit

1 kredit = 18,- Ft + Áfa

max. 20.000,- Ft + Áfa

10%

Sáv II.

3125 kredit

1 kredit = 16,- Ft + Áfa

max. 50.000,- Ft + Áfa

20%

Sáv III.

6666 kredit

1 kredit = 15,- Ft + Áfa

max. 100.000,- Ft + Áfa

25%

 

 

A fizetős szolgáltatások kreditcsomag díját az alábbi táblázat tartalmazza:

Fizetõs szolgáltatás megnevezése

Megjelenítés

Kreditár

Érvényes

Ár

kreditsávtól függõen (nettó)

Kiemelés a fõoldalra

Ezen szolgáltatásunk megrendelésével hirdetését a jármûpiac.com fõoldalán található "KIEMELT EXTRA HIRDETÉSEK" box-ban helyezheti el.

6 kredit

3 nap

kb. 40,- Ft/nap

Elõre rendezés a találati listában

Ha ezt a módszert választja, akkor hirdetését a találati lista elejére emelheti. Amennyiben több kiemelt hirdetés is van az adott jármûkategóriában, akkor azok ár szerint kerülnek rendezésre a találati lista elején.

5 kredit

7 nap

kb. 100,- Ft/7 nap

Kiemelés kerettel a találati listában

Emelje ki kerettel hirdetését! Így hirdetése kitûnik majd a többi hirdetés közül.

2 kredit

7 nap

kb. 40,- Ft/7nap

Akciós ár feltüntetése

Szeretné, ha minden látogató tudná, hogy az Ön által hirdetett jármû olcsóbb lett? Akkor válassza a feltûnõ ’Akciós ár’ opciót szolgáltatásaink közül. Ebben az esetben egy figyelemfelkeltõ akciós ár jelzés jelenik meg, és a régi áthúzásra kerül.

2 kredit

7 nap

kb. 40,- Ft/7nap

 

Csomagban rendelhetõ extra szolgáltatások:

Az alábbi extra csomagok egyikének megrendelése esetén az összes hirdetéséhez aktiválja rendszerünk az adott extrát 30 napon keresztül, mindössze kb. nettó 500,- Ft-os áron.

 

Fizetõs szolgáltatás megnevezése

Megjelenítés

Az összes hirdetéséhez megkapja csomagban

Csomag ár (nettó)

12 kép feltöltése

Szeretne többet megmutatni jármûvébõl? Vásárolja meg ezt a plusz funkciót, és töltsön fel további képeket gépjármûvérõl.

kb. 500,- Ft/30 nap,

 

HD képnézegetõ

ÓRIÁSI ÉS EDDIG SEHOL NEM ALKALMAZOTT TECHNIKA! Nagy felbontású képek feltöltésére nyílik lehetõség úgy, hogy egy nagyító segítségével az eladásra kínált jármû legapróbb részletei is láthatóak lesznek. Próbálja ki, megéri!

kb. 500,- Ft/30 nap

 

Videó feltöltés

Szeretné még jobban bemutatni jármûvét? Töltsön fel egy youtube videót jármûvérõl, melyhez csupán a youtube linket vagy a youtube ID-t kell megadnia.

kb. 500,- Ft/30 nap

 

Hírlevélben megjelenés

Növelje hirdetése látogatottságát havonta megjelenõ hírlevelünkben történõ megjelenéssel.

kb. 500,- Ft/30 nap

 

Hirdetési képek képaláírással ellátása

Jármûve hirdetéséhez feltöltött képeit be tudja mutatni egy-egy rövid mondattal, megjegyzéssel.

kb. 500,- Ft/30 nap

 

Céglogó megjelenítése

Hirdetése mellett jelenítse meg céglogóját, ezzel növelheti kereskedésének ismertségét.

kb. 500,- Ft/30 nap

 

 

 

 IV.  BEÁLLÍTÁSOK MENÜ

A Beállítások menüpontban Önnek lehetősége nyílik Profilja módosítására, Jelszava megváltoztatására, valamint Profilja törlésére.

Másrészt egy adott típusú jármű újonnan megjelenő hirdetéséről az Ön által megadott e-mail címre küldünk értesítést hetente 1 hónapon keresztül. Egy időben maximum két típusú gépjárműről kérhet e-mailben értesítést. Ezen szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elérjük egyénre szabott ajánlatainkkal, új hírekkel, fontos információkkal! Ne habozzon!

Hirdetés
Hirdetés

Szerviz kereső


Járműfelvásárlás, vétel

Hirdetés
Hirdetés

Lássa meg a lehetőséget!

Szervizek, autómosók akciós KUPONJAI egy helyen!

Megtekintem
Hirdetés