Rólunk

Tisztelt Olvasónk! Kedves Autórajongó!

A JÁRMŰPIAC.COM-ot azért hoztuk létre, mert úgy gondoltuk, szükség van Magyarországon egy olyan apróhirdetésekkel foglalkozó portálra, ahová kereskedések és magánszemélyek egyaránt ingyen, korlátozások nélkül tölthetik fel eladásra szánt gépjárműveiket, akár kismotorról, akár 10 tonnás kamionról van szó.

Oldalunkon, egyedülálló módon nem csupán értékesítéshez és vásárláshoz, hanem bérbeadáshoz és kölcsönzéshez is egyaránt lehetõséget biztosítunk Önnek!

Ha eladásról van szó, a JÁRMŰPIAC.COM-on biztosra mehet! Kedvezményeinknek és akciós csomagjainknak köszönhetõen a profi és amatõr hirdetõk is megtalálhatják számításaikat!

Ha érdekli, milyen szolgáltatásokat vehet igénybe, kattintson IDE!

Ha kíváncsi, hogy magánszemélyként milyen lehetõségeket biztosítunk Önnek, látogasson el TÁJÉKOZTATÓ oldalunkra. Amennyiben Ön kereskedõként szeretné járműveit értékesíteni, tekintse meg extra AJÁNLATAINKAT!

Ne feledje, kereskedéseknek szánt ingyenes alapcsomagunk segítségével használt, új, vagy bérbeadásra kínált gépjárműveit ingyen hirdetheti nálunk! (hirdetésenként 8 db fotóval)

Kellemes böngészést és sikeres üzletkötést kíván Önnek, a JÁRMŰPIAC.COM!

 

 

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elérjük egyénre szabott ajánlatainkkal, új hírekkel, fontos információkkal! Ne habozzon!

Hirdetés
Hirdetés

Szerviz kereső


Járműfelvásárlás, vétel

Hirdetés
Hirdetés

Lássa meg a lehetőséget!

Szervizek, autómosók akciós KUPONJAI egy helyen!

Megtekintem
Hirdetés